Lax med ädelost o pinjenötter

Lätta rätter att fixa till är alltid välkommet hos mig!..
Jag är ju ett stort fan av fisk, dels för att man mår så gott av den, och så är den relativt billigt, särskilt om man drar upp dom själv förstås. Den här rätten är ju så lätt att den går att förbereda för den som har knappt om tid, men rätten i sig blir ändå lite festlig för en helgmiddag....eller vardag!...😉
Ha en alldeles underbar helg på er!..

4 portionsbitar fryst lax
3 dl Norrmejeriets pastagrädde
3 msk pinjenötter
100g ädelost, smulad
Svartpeppar nymald

Gör så här:
Tina laxfileerna.Sätt ugnen på 225g.Lägg laxen i en smord ugnssäker form.Krydda med salt och peppar.
Blanda pastagrädden med nötter och smulad ädelost.Häll det över fisken. Gratineras i nedre delen av ugnen i ca 20 min.
Servera med hemlagat potatismos smaksatt med finhackad rödlök och klippt persilja.