Hur gott är inte det här?! Super smaskigt! Men jösses att man kommer att ligga under vattenkranen. Men gott efter en heldag utomhus.
Här har vårbruket börjat, tomten är nu körd med mossrivaren då större delen av grästomten är blandat med mossa. Men nu ser det riktigt bra ut och nu får det grönska på.
600 g sillfilé, urvattnad
1dl grovt rågmjöl
smör
1 stor gul lök
1 msk mjöl
3 dl grädde
1 dl mjölk
Persilja
Gör så här:
Skölj sillen i kallt vatten och låt den rinna av. Vänd sillfiléerna i rågmjölet och stek dem på medelvärme 3-4 minuter per sida. Skala och hacka löken och stek den mjuk. Pudra över mjölet. Häll på grädden och låt puttra något. Krydda med salt, peppar och finhackad persilja Späd eventuellt med lite mjölk om såsen känns för tjock.
0