Kycklingfile eld o lågor

4 port

4 kycklingfileér

½ tsk sv.peppar

½ tsk vit peppar

½ tsk grönpeppar

½ tsk rosépeppar

½tsk salt

1 dl rött matlagningsvin

2 dl vispgrädde

100g dessertost kantarell

3 msk soya

250g frysta champinjoner( el färska

Gör så här:

Krossa peppar´n grovt,

Blanda i saltet

Gör så här:
Stek fileérna i smör och krydda med pepparblandningen, lägg fileérna i ugnsform.

Vispa ur stekpannan med matlagningsvinet, spara detta.

Smält ost och grädde i en kastrull,tillsätt rödvinsskyn och soyan.

Låt koka ihop, häll såsen på fileérna gratinera i

250 grader ca 15 min

stekta champinjoner på efteråt

Servera med pasta eller klyftad potatis o en feta sallad

Bonjour gryta....

Blandas kallt

2st buljongtärningar

3dl mjölk

3dl grädde

2msk vetemjöl

1tsk curry

3 tsk paprikapulver

2 burkar bounjourmjukost med vitlök blandas i sist

Gör så här;

Strimla nötköttet och bryn det, hacka och mjukstek purjolök och paprikan. Allt lägges i en smord eldfast form.

Gör såsen, häll den över formen och in med allt i ugnen c;a 20-25 min

Servera ris eller pasta