Vad ska man säga!!!...

Ooh shit.. om man får säga..det har varit en intensiv vecka i både jobb o fritid..jobbade idag 7-16 o i morrn detsamma  o hade planerat en lugn rogivande kväll med grill o kanske med ett glas rött till maten på lördagkväll efter jobb.... men icke sa nicke!!! när jag kommer hem har vi fått brev i lådan att vi skall vara föräldrar på byn lördagkväll mellan 19:00-22:30, vilken framförhållning..sammma dag!!!! vi kunde ju lika gärna ha varit borta..eller bortbjudna..vi provade att byta men det gick inge vidare...ta tjuren vid hornen o va vid synt..de ska inte va roligt jämt :)
hoppas någon tackar en !!

hoppas ni får en bra helg kramiz


God mat med gott sällskap....

Vi hade nu super trevligt igår..o även med sorg att en kär arbetskamrat skall sluta, hon var så fin igår, och hon fick ett vackert smycke så att hon skall tänka på oss vatje gång hon bär det. Maten var kanon vi åt som sagt en buffe  där det bjöds på fläskfile, kycklingfile, laxfile.med en krämig o god grönsaksgratäng o en massa goda röror o sallad och färsk baugetter o ett glas vin till de var ju lilllördag;).
till efterätt så bjöds det kladdkaka med hallonsås o grädde, jordgubbscheecake o kaffe..om ni visste vilken paltkoma jag hade igår...man äter som man aldrig har sett mat förut o man äter då verkligen för hela slanten. 

Med en tår i ögat

Idag skall vi avtacka en arbetkollega som går i pension o henne jag har jobbat med i många år, det känns trist nu när hon slutar men förstår henne att nu de är 2 som är hemma o de kan göra precis vad de vill. Jag skulle tro att gå i pension är en av livets allra största omställningar. För många är pensionsdagen efterlängtad oxå, men jag tror oxå att andra ser fram emot den med blandade känslor, särskilt om man är ensam  blir det en stor omställning. Iallafall så skall vi äta på en Restaurang här i stan filebuffe så det gäller att sparar sig o äta för hela slanten ;)
Hoppas allt gott för dig i framtiden V

RSS 2.0