God Kycklingpanna
Här har det varit tyst ett tag, vi har nu äntligen slitit oss klar med hushållning, ja nästan iaf lite hängrännemålning kvar. Hela midsommarhelgen blev det jobb så ingen god midsommarsill och läckerheter för min del blev de denna gång men lite får man ta igen då de bli semester o ledighet. Nu hoppas man verkligen att den riktiga sommarvärmen ska komma inför alla trevliga upptåg vi ska ha i sommar.
Detta blev dagens middag, det här receptet har blivit röstat som svergies bästa kycklingrecept för något år sedan, och det var jättegott!!
Ha en fin fin vecka!!..☀

4-6 port.

3-4 kycklingfiléer
Olivolja
1 påse färsk bladspenat
1 dl hackade marinerade soltorkade tomater
1 dl hackade marinerade vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
Dijonsenap
Japansk soja
Salt & Peppar 
 
Gör så här: 
Skär kycklingen i bitar och fräs i lite olja. Lägg ner spenaten och låt den "vissna". Tillsätt vitlök och tomater (utan marinad) och grädden. Koka upp och smaka av med senap, soja, salt och peppar. Låt alla smaker puttra ihop ca 10 minuter. 
Servera pasta till och en fräsch sallad till.