Lång weekend i London

Har haft det fantastiskt i London. Och sämre blev det inte när vi fick vårt hotell uppgraderat till ett bättre när det första hade problem med vårt rum o 10 till, som kompensation så skulle vi få frukost alla 4 dagar vi var där.. Frukosten var helt godkänd, hotellet o personalen lika så, man blir så uppassad så  man Skäms!..
Varje eftermiddag så ringde man på och frågade om man var nöjd med service, vi hade inget att klaga på. Rent och snyggt överallt och personalen väldigt service minded. men tiden går fort när man har roligt och hann inte med alla nöjen. Harrods var ju ett måste och jag tror jag skulle gå där och ögonfröjdas en hel dag, för det var himmelens stort och det mesta man kan tänkas sig. För mig var ju ett måste med en riktig afternoon tea men det hann vi aldrig med. Det lär nog inte bli sista gången vi besöker London, som det låter kommer det att gå ett direkt flyg här ifrån Skellefteå.
Men borta bra men hemma är bäst!..💒
 
 
 
 Fish and chips en engelsk klassiker som serveras på det flesta engelska pubar en del bättre än sämre, farligt god o mätt som tusen blev man, Inget man skulle vilja äta för ofta av.
 I London finns en svensk sportbar som visade SHL matcherna,  vi såg matcherna där både fredag och Söndag och fick se Skellefteå AIK gå till semifinal. Yeees!!
Harrods ligger i Knightsbridge. mycket lätt att ta sig både med buss o tunnelbana. Det är en vacker byggnad och när du stiger in i det finns så mycket att se o allt känns exklusivet, du kan tillbringa timmar här. Stort utbud av butiker med något för alla. Massor av val i food court och choklad
 o kakor.
Maria
2014-03-25 @ 22:03:03

Den som är trött på London, är trött på livet. Kloka och sanna ord då det finns massor att göra i denna fantastiska stad.
Fina bilder!!

Svar: Tack!..Håller med dig Maria!...
Tinas skåpmat

Matgalna Eric
2014-03-25 @ 23:09:52
URL: http://www.upplevelse.com/mat-dryck

Vilken härlig sushi "buffé"! Och så vackra bilder du fick på den, riktigt proffsigt gjort. :) Men nu vill jag veta hur den smakade! ;)

Svar: Tack!.. Ja mycket gott för ögat att skåda, men det blev inget för smaklökarna denna gång, då vi precis hade ätit oss mätta på den goda hotellfrukosten!.. Men nu skulle jag inte ha tackat nej!...:P
Tinas skåpmat

sophie
2014-03-27 @ 09:56:44
URL: http://www.sophiehk.blogg.se

älskar hur lätt en resa blir till en matresa. mums

Svar: Precis!.. Det är alltid trevligt!.. Helst om alla på resan tycker likadant!...;)
Tinas skåpmat

Sofia
2014-03-30 @ 14:42:18
URL: http://nattstad.se/sofiareflekterar

Älskar fish and chips. Min pojkvän har ätit en äkta engelsk variant och säger att den slår alla här hemma i Sverige. Måste till England och London! :)

Svar: Jag har bara ätit fish and chips i London, och på det stället vi åt den smakade väldigt bra!...:)
Tinas skåpmat
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0