Delikatesser från Ridderheims
Så glad man blir och Så trevligt det är när man får så här fina produktprover...det blir som pricken över i:et.
I delikatesslådan så fanns det mesta som passar till ett helgmys o tapas,  jag passade även på att handla lite tillskott från Ridderheims och från Tärnavilt(enrisrökt renkött).
Det här är de nya produkterna Ridderheims lanserar, och det var fantastiskt gott med dessa småplock till ett gott riojavin. Jag tycker att Ridderheims har hög kvalité på sitt sortiment. Det både är o ser smakfullt och tilltalande.

Inom kort kan man som kund  glädjas åt tre nya produkter med sydländska smaker: Franska Lucquesoliver, Italiensk kronärtskocka och Allioli med spansk touch.

 
 
 
Lite kort information om produkterna

Franska Lucquesoliver världens godaste?!...jepp!

Lucquesoliven är en oliv från Provence i sydöstra Frankrike. Den anses vara en av de finaste sorterna i världen. Smaken är extremt elegant och särpräglad med mycket nötighet. I vår marinad har vi valt att addera lite mild kyndel och salvia för att möta upp Lucquesoliven.

 

Italiensk kronärtskocka äntligen i konsumentpack

I Italien kan man hitta lokalt odlad kronärtskocka från oktober till april. Skockan är nästan som en nationalgrönsak i landet och den tillagas på flera olika sätt, men ett av de mer populära är tillsammans med parmesanost. I vår nya konsumentpack har vi marinerat mjälla kronärtskockshjärtan med Parmigiano Reggiano, färska örter och kapris.

 
Allioli som smakar hemlagat

Allioli, och dess franska motsvarighet Aioli, är en kall sås som äts till både kött, fisk och skaldjur i Sydeuropa. Basen är oftast färsk vitlök, olja, äggula och salt och den kräver mycket kärlek och tålamod för att få rätt konsistens. I vår egen variant används självklart endast färsk vitlök och smaken blir precis lagom stark med en fräsch touch av citrus

 
 
 

.

 

 
 
#1 - Nalliiz

Åh vad gott! Jag dör! Den andra bilden ser verkligen otrolig ut! Lika så den näst sista :D

Svar: Ja det var smaskigt, så att jag längtar igen!..;)
Tinas skåpmat