Inom kort kan man som kund glädjas åt tre nya produkter med sydländska smaker: Franska Lucquesoliver, Italiensk kronärtskocka och Allioli med spansk touch.
Franska Lucquesoliver – världens godaste?!...jepp!
Lucquesoliven är en oliv från Provence i sydöstra Frankrike. Den anses vara en av de finaste sorterna i världen. Smaken är extremt elegant och särpräglad med mycket nötighet. I vår marinad har vi valt att addera lite mild kyndel och salvia för att möta upp Lucquesoliven.
Italiensk kronärtskocka – äntligen i konsumentpack
I Italien kan man hitta lokalt odlad kronärtskocka från oktober till april. Skockan är nästan som en nationalgrönsak i landet och den tillagas på flera olika sätt, men ett av de mer populära är tillsammans med parmesanost. I vår nya konsumentpack har vi marinerat mjälla kronärtskockshjärtan med Parmigiano Reggiano, färska örter och kapris.
Allioli, och dess franska motsvarighet Aioli, är en kall sås som äts till både kött, fisk och skaldjur i Sydeuropa. Basen är oftast färsk vitlök, olja, äggula och salt och den kräver mycket kärlek och tålamod för att få rätt konsistens. I vår egen variant används självklart endast färsk vitlök och smaken blir precis lagom stark med en fräsch touch av citrus
.
Åh vad gott! Jag dör! Den andra bilden ser verkligen otrolig ut! Lika så den näst sista :D
1