Smörj en ugnsfast form som rymmer cannellonirören. Rucola- och ricottafyllning: Skölj rucolan och låt den rinna av. Riv den i mindre bitar och fräs i en stekpanna med olja.
Låt svalna. Blanda rucola, ricottaost, riven parmesanost och hack-ade valnötter. Smaka av med salt och peppar. Fyll cannellonirören med hjälp av en liten sked eller lägg fyllningen i en spritspåse. Lägg rören i formen.
Ostsås:
Vispa samman mjölk och mjöl i en kastrull. Koka upp under omrörning. Ta kastrullen från värmen och låt mascarponeosten och riven parmesanost smälta i såsen. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen övero cannellonirören.
Tillaga mitt i ugnen, ca 30 minuter. Servera med rucolasallad
Inte den bästa bilden kanske!...😒
Åh, det låter jättegott!!!
Vi äter ganska mycket pasta härhemma, men jag tycker att det är tråkigt att göra samma så jag brukar prova lite olika varianter :-)
Detta låter ju för gott! Blev riktigt hungrig när jag läste ditt inlägg :) Det här måste jag prova någon gång!
3