Värm ugnen till 275g .
Smörj insidan av varje muffinsform(muffinsbleck)ordentligt Vispa ihop ägg , grädde , kanel och muskot i en bunke. Kantskär bröden. Doppa varje bit bröd i äggsmeten och tryck sedan de lätt in i en muffinsform. kläm till i mitten för att göra en slags form för fyllningen.
Placera en bit av brie i botten av formen, trycka ner lätt . Linda en bit av den delvis stekta baconet runt mitten , utanför toasten. Knäck ett ägg över varje kil av brie. Placera muffinsbläcket på en plåt i ugnen och grädda i 15-20 minuter , tills bacon och toast är riktigt krispigt och ägget är fast . Låt svalna något i formen innan du tar bort dem . Servera på en bädd av ruccola. Salt o peppar


Det här var en smart lösning! Har själv gjort detta i våffeljärn alldeles för många gånger och det blir... ja, våfflat. Och lite utsmetat, liksom. Ska definitivt prova din variant! :)
www.dukaupp.se
1