
Men tusan så gott det är med mat i alla dess former, att det är inget man skulle välja att vara utan.
Nu laddar jag bara till resa till Stockholm till mässan,
och allt är bokat både med hotell och biljetterna till MITT KÖK' s mässan.
500g köttfärs/alt älgfärs
1 gul lök, hackad
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk tomatpure
2 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 burk (400 g) körsbärstomater
6 ägg
1 dl grovriven parmesanost
Gör så här:
Fräs löken o vitlöken med smör i en stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den
några minuter. Tillsätt salt och tomaterna med spad. Låt det puttra i 5 min. Rör om då och då. Lägg färssåsen i en form. Gör sex gropar i köttfärssåsen med en sked och knäck försiktigt ett ägg i varje grop. Skjuts i ugn i 200g ca 5-10 min, så att man ser att äggen har stannat av. Strö över peppar och ost. Det här är gott med ett surdegsbröd och oliver när man inte rivstartat!..😜
Anonym
Lycka till på matmässan.
Svar:
Tinas skåpmat
1