4port Tagliatelle
1 påse ruccula
Smör
1/2 purjolök
5 stora champinjoner
1 1/2 msk mjöl
3 dl mellangrädde
1 msk skaldjursfond
2 dl mjölk
120g Dilll
1 ask ICA`s lyxräkor( spara lite av spadet)
500g färsk lax i tärningar
Salt o Peppar
Gör så här:
Skiva purjolöken(gärna det gröna med) och finhacka champinjonerna. Fräs det i pannan med smör tills både purjon och svampen har fått "glansat" till sig. Pudra över mjölet och rör om späd med grädden och mjölken, och även lite av spadet från räkorna. Rör ner fonden. Lägg försiktigt ner den tärnande laxen och låt det sjuda i ca 10. Lägg ner räkorna. finhackad dill och salta o peppra. Koka pasta enligt anvisning. Blanda ner kallpressad rapsolja och ruccolablad salt o peppar.-----hoppas jag fick allt! =)
1 påse ruccula
Smör
1/2 purjolök
5 stora champinjoner
1 1/2 msk mjöl
3 dl mellangrädde
1 msk skaldjursfond
2 dl mjölk
120g Dilll
1 ask ICA`s lyxräkor( spara lite av spadet)
500g färsk lax i tärningar
Salt o Peppar
Gör så här:
Skiva purjolöken(gärna det gröna med) och finhacka champinjonerna. Fräs det i pannan med smör tills både purjon och svampen har fått "glansat" till sig. Pudra över mjölet och rör om späd med grädden och mjölken, och även lite av spadet från räkorna. Rör ner fonden. Lägg försiktigt ner den tärnande laxen och låt det sjuda i ca 10. Lägg ner räkorna. finhackad dill och salta o peppra. Koka pasta enligt anvisning. Blanda ner kallpressad rapsolja och ruccolablad salt o peppar.-----hoppas jag fick allt! =)
13