Fyllda baconlindade laxfileér med bönsallad

Här har det varit tyst ett tag....saknad eller?!...=))
Vi har snart rivit av fas 1 i GI andan.  Håller på att vara måttligt less , fast det har gått hyfsat bra denna gång. Fast jag längtar att få äta annat än ägg på morgonen...lite yoghurt med nötter o bär skulle sitta bra nog fint....
eller en frökuse med något gott på. God mat har man iaf, Vi har blandat middagarna efter Ola Lauritzon& Ulrika davidssons  bok Våra bästa GI-recept
Samt har man haft egen inspiration till egna maträtter.
Ha en skön helg!


4 portbitar laxfileér
1 pkt bacon
1 ask cantadou ost med smak av vitlök och olivolja
Salt o Peppar

Gör så här:
Skär en skåra i varje filé,  fyll den med den bredbara osten. Linda 2 baconskivor runt varje laxbit.
Salta o peppra och lägg fileérna i en smord form och stek dem i ca 25-30 min i 200g.

Bönsallad:
200g haricots verts
1 rödlök
3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 vitlöksklyfta
Salt o peppar

Gör så här:
Koka bönorna enligt anvisning. Skala och skiva löken Blanda vinäger, olja. Skala och pressa vitlöken och salt o peppar. Blanda ner i bönsalladen
Låt den stå o gona till sig. Vill man kan man halvera ner oliver i salladen.