Kokt Köttkorv med vitkålstuvning

1/2 vitkålshuvud (ca 500 g)
1 rödlök( skivad)
2 dl crème fraiche
1 krm svartpeppar
2 msk persilja
Örtsalt 

Gör så här

Skölj och strimla vitkålshuvudet. Koka strimlorna i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.
Mät upp 1 dl av kokvattnet och häll i kastrull. Rör ner crème fraichen. Koka upp.
Rör ner vitkålen skivad röd lök. Smaka av med svartpeppar och örtsalt. Häll i persiljan
Jag serverar när producerat korv med lågkolhydrat  dijonsenap och en tomatsallad.

Carina

Jag längtar efter korv faktiskt!

Vilket märke är det du köper?

Jag har fått ett knep mot sockersuget,

borsta tänderna! Så rena tänder som jag har idag har jag nog banne mig aldrig haft förr :)

Carina

Niger och tackar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress