Het mexikansk gratäng

500 g strimlad fläskytterfilé 
1 msk soja
1 tsk chilipulver
1 purjolök

Sås:
2 dl grädde
2 dl buljong ( tärning)
1 dl chilisås
Ca 1 tsk sambal oelek( smaka av före med en ½ tsk)
1 tsk salt
1 dl riven cheddarost

Gör så här
Blanda köttet med soja, chilin.
strimla purjon.
Lägg köttet och purjon i en ugnsäker form.
 
Blanda grädden och resten av ingredienserna till såsen.
Häll såsen över köttet.Strö över riven ost, ställ in i nedre delen av ugn i 225 g 20 min.

 




Serveras avocadoröra med ugnstekta potatishalvor och majskolvar och nacho chips och en sallad.

Sofie / Mumsfillibaba

Vad gott det låter!! Måste jag testa!!

Therese

Oh vad gott det såg ut. Påminner om en chiligryta som jag prövade för ett tag sen (eller kanske det va ganska längesen).

Trevlig helg

Pernilla

Ser jättegott ut, det måste jag testa! Ska den marineras ett tag i soyan eller gör man allt på en gång?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress