Entrecote med persiljesmör
Här i staden hade de bra pris på entrecote, fast jag kan tycka att de är svårt att hitta en bit som är bra med insprängt fett. Denna bit var hel så de var svårt att se hur den såg ut....men hade en väldans tur och det blev saftigt o gott. Det godaste att krydda detta fina kött är bara salt o peppar.
4 Port
100 gr smör
1 dl fint hackad persilja
1/2 msk pressad citron
1 krm nymalen svartpeppar
1/2 tsk salt
Gör så här:
Vispa ihop smör, salt, svartpeppar, citronsaft och den finhackade persiljan luftig.
Spritsa i fina toppar eller rulla in i plastfolie till en rulle och  i kylen en stund så att de stelnar lite.
Ta ut persiljesmöret ur kylen minst en kvart innan ni ska servera det.
Martina

Ja, det är ju tyvärr inte alltid man har turen att få en fin bit men den där ser smaskens ut!

Carina

Ni gi:ar fortfarande ni också ser jag!

Vi också men fyyy sjutton så trögt det går för mig just nu. Och snart är det jul också, dålig kombo :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress