Skinksås med sting....

400 g strimlad skinkstek
1 pkt tärnad bacon
1 gul lök
5 st färska champinjoner
1 tsk samba oeleke
1 msk soya
2 dl grädde
1 dl mjölk
Salt o peppar

Gör så här:
Hacka löken fint och även champinjonerna. Fräs baconet tillsammans med svampen o löken.
Ta upp ur pannan och lägg det på en tallrik med hushållspapper så all vätska går ur. Fräs sedan den strimlade skinksteken och salta o peppra. Lägg sedan i baconblandningen i stekpannan och låt de fräsa med skinkan.
Ta i sambal oeleken och soyan och i med grädde o späd med mjölken till rätt konsistens. Låt puttra på i cirkus 5 min. Servera kokt broccoli eller potatis och en grönsallad.

Kommentarer:

1 soffie:

mmm va gott,

Perfekt att kolla in hos dej om man vill ha lite roliga å matnyttiga tips:O)

2 Carina:

Blev lite väl mycket festade för oss i helgen vilket man får sota får sen tyvärr!

Jag behöver matinspiration, nya ideér helt enkelt!

Kram Carina

3 Lotta:

Å här blir man alltid lika hungrig när man ser dina smarriga recept :-)

Tack för att du delar med dig



Kram Lotta

4 Jessica:

Mmm, det där ser himla gott ut.



Hoppas du får en bra kväll!

Kommentera här: