Fylld skinkschnitzel........

8 skivor färsk skinka
4 skivor rökt skinka
4 skivor smakrikost (prästost, herrgård)
Dijonsenap

Panering:
Vetemjöl
Ströbröd
1 Ägg
salt o peppar

Gör så här:
Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost senap  emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd. Låt dem ligga en stund så att paneringen stelnar. Stek dem på ganska svag värme 5-6 minuter på varje sida. Servera en sallad och anndra tillbehör som klyftpotatis o pepparsås.

soffie

mmm va gott vi åt schnitzel i fredags men vi hade ej senap i måste testa nästa gång,

kramen

I Nadjas kök

Så gott! Min dotter frågade just igår när jag skulle göra schnitzel igen. Hon var sugen på det.



Nadja

Maja.

Åh så smarrigt det där såg ut:D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress