8 skivor färsk skinka
4 skivor rökt skinka
4 skivor smakrikost (prästost, herrgård)
Dijonsenap
Panering:
Vetemjöl
Ströbröd
1 Ägg
salt o peppar
Gör så här:
Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost senap emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd. Låt dem ligga en stund så att paneringen stelnar. Stek dem på ganska svag värme 5-6 minuter på varje sida. Servera en sallad och anndra tillbehör som klyftpotatis o pepparsås.
soffie
mmm va gott vi åt schnitzel i fredags men vi hade ej senap i måste testa nästa gång,
kramen
I Nadjas kök
Så gott! Min dotter frågade just igår när jag skulle göra schnitzel igen. Hon var sugen på det.
Nadja
Maja.
Åh så smarrigt det där såg ut:D
3