En fiskrätt på skelleftevis.....
Det här receptet är hittat i vår lokaltidning, i receptet skall det vara  en benfri laxsida på ca 800 gr men jag köper oftast lax när de har bra erbjudan eftersom den är lite dyrare....så därför har jag ersatt den  denna gång med torskblock  och de blev lika gott.
Fast som vanligt modifierar jag recepten till mitt eget ;)
Gör så här:

2 st tinade torskblock 800g
1 tsk salt
1 tsk citronpeppar
Saft av en 1/2 citron
1 dl finklippt dill
3 dl grädde
2 msk majonäs
 2 tsk dijonsenap

Gör så här
Smörj en form
Krydda fiskblocken med citronpepparn o salt, smula över fiskbuljongen och den finhackade dillen.
Vispa samman grädden men majonäsen och senapen och slå över fisken.
Sätt formen i ugnen i 175g i ca 40-45 min.

Till detta serverade jag guldmos.. vanligt potatismos som jag har tillsatt med riven VB ost
Och en mix av broccoli ....en klar favorit (jag älskar broccoli)
Pialotta

Det kan inte bli annat än gott, då det är en massa gott i det:-)) Så sa alltid min mormor..

Det här ser riktigt gott ut Tina:-) Ska minsann testa det matmor som jag oxså är.. gör som du gör recept till mina andra:-)

Ha de fint kram på dig

Therese

Hm såg himla gott ut..

Vi hittade en massa recept på gädda som vi ska pröva här fram över.

Tänkte att man kan ju göra något annat av den nångång än bara koka den åt katten..

mvh

gunnar i stoorstaan

djävlar tina om man fick komma till er och äta din mat du och erling bjuder

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress