När man går mot en arbetshelg så gör man sig till lite x-tra på en torsdag. Det blev denna gång en kreolsk panna, men en god korv som följde med i smakboxen. Och jag kryddade fläskfilén men en Cape Herb Rub Louisiana Cajun från Kryddlandet. Den innehåller en kryddblandning med mejram. havssalt, koriander, paprika
gul senapsfrö, chili, lök, kummin, torkad vitlök, oregano, timjan, svartpeppar, riktigt god och passade som handen i handsken.
Ha en finfin helg!..
1 fläskfilé
2 djävulskorvar alt. Kabsnoss
1 gul lök
1 grön paprika
1 röd paprika
Ca 1 tsk Cape Herb Rub Louisiana Cajun
Salt o Peppar
2 dl kalvbuljong
2 dl grädde
1 brk Felix pickles
2 dl svarta oliver
Gör så här:
Rensa filén från hinnor o senor o skär den i 2 cm bitar, rubba med Cape Herb Rub Louisiana Cajun, låt de gona sig. Skär korven till lika. Hacka löken fint o skär paprikan i mindre bitar.
Hetta upp lite olja i en panna och stek filén o korven tills det gått fin färg runt i kring. Tillsätt sedan löken o paprikan o låt fräsa med en stund.
Häll på kalvbuljongen o grädden. Låt det puttra på en stund ca 10 min.
Tillsätt pickles ( skär picklade gurkan i mindre bitar)och oliverna.
Servera med klyftade potatis, pommes, ugnsbakad potatis eller en go sallad
0