Igår hade jag några av våra grannar på glöggkväll, en riktigt trevlig kväll. Vi brukar turas om att bjuda varandra runt före jul . Det är ett sätt att få träffa alla och få höra av varandra. Vi brukar göra det väldigt enkelt. Jag hade lite ost och kex, saffransskorpor, lakritsknäck, en Gubbröra på knäcke, ädelostfyllda krustader med hjortronsylt på gottebordet. Här är receptet på dessa godingar men glömde tyvärr att fota dem!...😏
Ädelostfyllda krustader
Små Krustader
Kvibille gräddädelost
Hjortronsylt
Kvibille gräddädelost
Hjortronsylt
Gör så här:
Skär osten i bitar och stoppa ner dem i krustaderna. Skjuts in i ugnen en stund i 200g så osten smälter ner, men passa de går fort. Toppa med hjortronsylten.
Vi fick även testa ett nytt vin till glöggmyset Amazin Zinfandel från Primewine Group Vinet tyckte vi var ett helt okej sällskapsvin
Här vårt lokala öl Kallholmen
0