Kalvköttbullar med god tomatsås

Nedräkning och pastaladdar o packar för nya äventyr. Vi drar till california i 2 veckor vi ska hinna med mycket på de veckorna, highway 1 
motorcykel över golden gate. Äta skaldjur på fishermanswharf... möjligt besök på något vindistrikt!...här kommer ett gott recept iaf på en pastarätt med kalvfärsköttbular och en tomatsås to die for
Ha det bäst😛

Kalvköttbullarna:


500 g kalvfärs 

2 pressad vitlöksklyfta

1 ägg

4 msk fiberhavregryn + 4 msk mjölk

1 tsk torkadbasilika

1-2 tsk salt 

1 krm grovmalen peppar
olivoljaGör så här:
Låt fibergrynet svälla i mjölken en stund. Tillsätt ägg, färs och kryddor Knåda till smidig färs. Rulla köttbullar och bryn dem i olivolja runt om. 
Låt färsbullarna sjuda i tomatsåsen när den är klar.Tomatsås
1 lök
1 morot
1 paprika, röd
2 msk olivolja
3 burkar finkrossade tomater 
1 msk strösocker
1 msk balsamvinäger
50 g mascarpone eller annan färskost 
1 kruka basilika
salt och nymald svartpeppar

Gör så här:
Skala lök och morot. Hacka dem och paprika i små tärningar och fräs i olivolja i en gryta 3–4 minuter. Tillsätt tomater, socker och balsamvinäger, och låt småkoka under lock ca 30 minuter.
Tillsätt färskost och hackade basilikablad (spara några till garnering). Salta och peppra. Smaka av om det behövs mer socker. Lägg i köttbullarna i tomatsåsen och låt det bli varmt. Servera med povalone ost.

#1 - Linus Friis

Hej,


Jag heter Linus och jobbar som Community Manager på myTaste. Jag vet inte hur mycket du känner till om oss sedan tidigare men vi är en plattform där man som bloggare kan skapa ett konto likt Facebook eller Instagram för att få mer trafik.


Vi har på senaste tiden utvecklat massa spännande funktioner för att ni som bloggar om recept ska få kraftfulla verktyg för att hitta nya läsare och samla på er följare som är intresserade av det ni gör.


Eftersom att jag ser att du har en del recept i din blogg tänkte jag att det kunde passa dig perfekt att ansluta dig till oss för att testa på vår helt nyutvecklade plattform. Fokuset framåt kommer att vara att man med myTaste ska kunna upptäcka och följa de bästa matbloggarna som finns där ute. Det kommer ske genom att vi, bland många andra funktioner, snart kommer att lansera att alla som följer en blogg kommer få en pushnotis till appen när en bloggare lägger till ett nytt recept


Att ansluta sig tar bara några minuter, sedan har du en helt ny kanal för att få trafik till bloggen. Klicka på länken för att komma till sidan där du kan lägga till bloggen.


http://www.mytaste.se/ga-med-i-matbloggstoppen


För att verifiera att det är du som ansluter dig som äger bloggen så lägger du bara in en liten kodsnutt i bloggen som visar en bild på att du är ansluten till myTaste.


Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till mig på:

Linus.friis@mytaste.com​

Jag bifogar även en länk till en PDF som förklarar hur vi tänker med Nya myTaste:


http://cdn.mytaste.org/group2/M00/E1/4A/CgAIN1kMhMuAEhobAJrSZPEL41c339.pdf


Hoppas du får en grym fortsatt dag!