Kalvfärsbiffar med doublecheese och persilja, vitlök
Vi har fått tag på närproducerad kalvfärs genom vänner till oss. Kalvfärs är ju en färs för sig måste man säga. Färsen anses ju lite finare än nötfärsen och gör den både saftig o god och så är den mager ca 10%
Biffar blir otroligt goda att göra av färsen. Jag brukar oftast ha VB ost i mina biffar, men testade denna gång Allerums double cheese (prästost och greve) goosch!!. götta blev de vill jag lova!!..
Bon appetit!!

500 g kalvfärs
1 finhackad gullök
1 ägg
1 pressad vitlöksklyfta
1 kruka finhackad bladpersilja
1 1/2 dl allrum double cheese( präst och greve)
Salt o svartpeppar
1 dl gräddmjölk

Gör så här:
Banda samtliga ingredienser till en smidig smet. Krydda med lite salt och svartpeppar, smaka av. Tänk på att osten ger färsen oxå sälta. Forma till biffar och stek i smör ca 3 minuter på varje sida. 
Servera med nykokt pasta och sallad