Laxpaj

4 ägg
2,5 dl mellangrädde
250 gram rökt lax
100 gram färskost med vitlök
hackad dill
Salt o Peppar
riven västerbottensost 


Gör så här:
Förgrädda pajskalet 10 minuter i 200g.

Vispa samman ägg, grädden och färskost. Hacka dill och blanda ner... även VB osten äggsmeten. Slå stanningen i pajskalet och fördela laxen ovanpå blandningen. Grädda i cirka 200g  i 45-50 minuter.

HÄR  hittar du receptet till Pajskalet

Må Gott, Åsa

Laxpaj, jättegott och med både vb-ost och vitlöksost!!

Mårtenssons kök

Åh, västerbottenosten, vår favorit! Paj har vi alldeles för sällan, av någon underlig anledning blir det mest på våren/sommaren.

Anne-lie

Laxpaj har jag itne gjort på jättemånga år..kanske dags igen. Ser gott ut.

Anne-lie

Laxpaj har jag inte gjort på jättemånga år..kanske dags igen. Ser gott ut.

Carina (skalet)

Till påst, ja dår blir det laxpudding!

Har faktiskt aldrig gjort det förr så det

är hög tid att prova!

Ha en go helg, kram Carina

Anonym

lät gott det där.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress