Chicken a´la ranch

Halloj! här har det varit tyst vi har firat jul i det mörka skogarna och bandbredden räckte inte till för att blogga julhelgerna och tid har helller inte funnits, har helhjärtat umgåtts med familjen som sig sig bör. Förkylningen har oxå varit en bov, sömnen har det varit si o så med när man nära på har hostat upp inälvorna. Men nu känns det riktigt bra, så bra att han kan jobba hela nyårhelgen.=) 
 Det blir ingen större nyårbuffé men kanske kan trolla fram en meny när jag går av helgen på söndag eftermiddag då blir det lite fira av iaf.

Jag önskar er ALLA en skön Nyårshelg med god mat o dryck! Kram♥


4 port. spaghetti
4 kycklingfileer
1 purjolök
1 gul lök
100 g champinjoner
1 röd parika
1 paket bacon
1 burk creme fraiche
1 påse Ranch dipmix
1 dl peccorinost

Gör så här:
Koka pastan tills den nästan är klar.
Strimla kycklingen och bryn den.
Skiva purjolöken och hacka lök, paprikan. Skiva champinjonerna och tärna bacon fräs med det tillsammans med kycklingen.
Rör ut dipmixen i creme fraiche.
Lägg pastan i en smord ugnsfast form.
Blanda alla ingredienserna o osten  tillsammans med ranchsåsen.
Slå blandningen över pastan gratinera i mitten av ugnen i 225 grader ca 20 min.

Mårtenssons kök

Skönt med lite vila och umgås med familjen, men framfrö allt att känna sej lite friskare!



Önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress