400 g strimlad skinkstek
1 pkt tärnad bacon
1 gul lök
5 st färska champinjoner
1 tsk samba oeleke
1 msk soya
2 dl grädde
1 dl mjölk
Salt o peppar
Gör så här:
Hacka löken fint och även champinjonerna. Fräs baconet tillsammans med svampen o löken.
Ta upp ur pannan och lägg det på en tallrik med hushållspapper så all vätska går ur. Fräs sedan den strimlade skinksteken och salta o peppra. Lägg sedan i baconblandningen i stekpannan och låt de fräsa med skinkan.
Ta i sambal oeleken och soyan och i med grädde o späd med mjölken till rätt konsistens. Låt puttra på i cirkus 5 min. Servera kokt broccoli eller potatis och en grönsallad.
mmm va gott,
Perfekt att kolla in hos dej om man vill ha lite roliga å matnyttiga tips:O)
Blev lite väl mycket festade för oss i helgen vilket man får sota får sen tyvärr!
Jag behöver matinspiration, nya ideér helt enkelt!
Kram Carina
Å här blir man alltid lika hungrig när man ser dina smarriga recept :-)
Tack för att du delar med dig
Kram Lotta
Mmm, det där ser himla gott ut.
Hoppas du får en bra kväll!
4