4 kycklingfileér
½ tsk sv.peppar
½ tsk vit peppar
½ tsk grönpeppar
½ tsk rosépeppar
½ tsk salt
1 dl rött matlagningsvin
2 dl vispgrädde
100g dessertost kantarell
3 msk soya
champinjoner (helst färska)
Gör så här:
Krossa peppar´n grovt,
Blanda i saltet
Stek fileérna i smör och krydda med pepparblandningen, lägg fileérna i ugnsform.
Vispa ur stekpannan med matlagningsvinet, spara detta.
Smält ost och grädde i en kastrull,tillsätt rödvinsskyn och soyan.
Låt koka ihop, häll såsen på fileérna
Strö de smör stekta champinjoner på efteråt....
Här har jag förberett allt innan de skall in i ugnen i gratinera i
250 grader ca 15 min
½ tsk sv.peppar
½ tsk vit peppar
½ tsk grönpeppar
½ tsk rosépeppar
½ tsk salt
1 dl rött matlagningsvin
2 dl vispgrädde
100g dessertost kantarell
3 msk soya
champinjoner (helst färska)
Gör så här:
Krossa peppar´n grovt,
Blanda i saltet
Stek fileérna i smör och krydda med pepparblandningen, lägg fileérna i ugnsform.
Vispa ur stekpannan med matlagningsvinet, spara detta.
Smält ost och grädde i en kastrull,tillsätt rödvinsskyn och soyan.
Låt koka ihop, häll såsen på fileérna
Strö de smör stekta champinjoner på efteråt....
Här har jag förberett allt innan de skall in i ugnen i gratinera i
250 grader ca 15 min
Anonym
Men åh! Måste testas:)
Lillan
Det var jag här ovan!
Lena
Det där lät gott! Nu har jag kikat runt i flera bloggar och man blir ju sugen på allt möjligt...hahaha
Önskar dig en trevlig kväll, denna vår alla hjärtans dag :)
Lillan
Det är enkelt och gott!
ejmis
Måste testas!
5